\

AGB-code praktijk

90068110

\

AGB-code zorgverlener

90109099

l

KvK nummer

78760437

Tarieven consult

Een acupunctuurconsult van een uur kost €60.

U kunt bij mij met een bankoverschrijving of met een tikkie betalen.

Mocht u een afspraak willen verzetten of annuleren, dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren te doen anders worden er kosten in rekening gebracht. Indien u griepachtige klachten heeft die bij corona passen, kunt u kosteloos de afspraak verplaatsen. 

Openingstijden

Maandag 08.00-18.00
Woensdag 08.00-18.00
Zaterdag 08.00-13.00

 

Telefoon

06-83569171

Email

info@acupunctuurpraktijkhaarlem.nl

Adres

Kromhoutlaan 1
2033 WJ  Haarlem

 

Praktische informatie

De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging ZHONG. Hiermee voldoe ik aan de eisen die gesteld zijn op het gebied van bijscholingen en de wijze waarop ik praktijk voer. Ook voldoe ik aan de eisen van de zorgverzekeraars, doordat ik aangesloten ben bij de koepel KAB; Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen.

Daardoor kunt u uw factuur declareren bij uw ziektekostenverzekering. Acupunctuur valt onder de aanvullende verzekering. Kijk onder alternatieve geneeswijzen. Dat is niet uw fysiotherapie-potje.

U krijgt na elk consult een factuur. Deze kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw aanvullende verzekeringspolis worden de kosten gedeeltelijk of geheel vergoed. Controleer dit altijd zelf van te voren.

Verwijsbrief

U heeft geen verwijsbrief nodig. Wel kunt u uw eigen arts op de hoogte te stellen van uw bezoek aan de acupuncturist. Bij ernstige acute klachten raad ik u aan eerst een arts te raadplegen.
Met uw toestemming schrijf ik na de behandelsessies een ontslagbrief aan uw huisarts.

Heeft u het privacybeleid gelezen?

Zhong
KAB