Selecteer een pagina

Contact en tarieven

Een acupunctuur consult van een uur kost €60. Duo behandeling is mogelijk tegen gereduceerd tarief, informeer naar de voorwaarden.

Maak direct een afspraak en ervaar wat acupunctuur voor u kan betekenen!! Direct via de rode knop of neem contact met me op nummer 06-83569171. Graag ontvang ik u in de praktijk en help ik u met uw klachten.

Heeft u vragen of wilt u met me overleggen, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. 

U kunt bij mij direct na de behandeling met een bankoverschrijving of met een tikkie betalen.

Mocht u een afspraak willen verzetten of annuleren, wilt u dit minimaal 24 uur van te voren per e-mail of whatsapp doen? Anders kan ik genoodzaakt zijn kosten in rekening te brengen. 

Bent u slecht ter been? Ook een behandeling aan huis is mogelijk binnen Haarlem. Er geldt dan een toeslag van 20 euro. Let op, de praktijk is met een trap bereikbaar. 

Openingstijden

Maandag 08.00-18.00
Woensdag 08.00-18.00
Zaterdag 08.00-13.00

 

Telefoon

06-83569171

Email

info@acupunctuurpraktijkhaarlem.nl

Adres

Kromhoutlaan 1
2033 WJ  Haarlem

 

Praktische informatie

De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging ZHONG. Kijk voor meer informatie op www.zhong.nl. Hiermee voldoe ik aan de eisen die gesteld zijn op het gebied van bijscholingen en de wijze waarop ik praktijk voer. Ook voldoe ik aan de eisen van de zorgverzekeraars, doordat ik aangesloten ben bij de koepel KAB; Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen.

Daardoor kunt u uw factuur declareren bij uw ziektekostenverzekering. Acupunctuur valt onder de aanvullende verzekering. Kijk onder alternatieve geneeswijzen. Dat is niet uw fysiotherapie-potje.

U krijgt na elk consult een factuur. Deze kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw aanvullende verzekeringspolis worden de kosten gedeeltelijk of geheel vergoed. Controleer dit altijd zelf van te voren.

Verwijsbrief

U heeft geen verwijsbrief nodig. Wel kunt u uw eigen arts op de hoogte te stellen van uw bezoek aan de acupuncturist. Bij ernstige acute klachten raad ik u aan eerst een arts te raadplegen.
Met uw toestemming schrijf ik na de behandelsessies een ontslagbrief aan uw huisarts.

Heeft u het privacybeleid gelezen?

 

\

AGB-code praktijk

90068110

\

AGB-code zorgverlener

90109099

l

KvK nummer

78760437

Zhong
KAB
KAB
Scan de code